<h2>ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ</h2><p>Ιστιαία - Εύβοια</p> <h2>ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ</h2><p>Ιστιαία - Εύβοια</p> <h2>ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ</h2><p>Ιστιαία - Εύβοια</p> <h2>ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ</h2><p>Ιστιαία - Εύβοια</p>
Previous Next
Παιδοψυχιατρική Εκτίμηση - Υποστήριξη

ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ιστιαία - Εύβοια

 

Η παιδοψυχιατρική εκτίμηση έχει ως σκοπό τη διάγνωση της οποιασδήποτε μορφής ψυχοπαθολογίας. Στο ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ιστιαίας, μέσω της παιδοψυχιατρικής αξιολόγησης, εντοπίζουμε τις όποιες αδυναμίες ή ελλείμματα μπορεί να αντιμετωπίζει ένα παιδί (σε γνωστικό, κοινωνικό, συμπεριφορικό, νευρολογικό και ψυχολογικό επίπεδο) και στη συνέχεια προτείνουμε το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης.

Ο παιδοψυχίατρος σε συνεργασία με την υπόλοιπη διεπιστημονική ομάδα σχεδιάζουν και εφαρμόζουν το κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα για την ολιστική αντιμετώπιση των δυσκολιών κάθε παιδιού και εφήβου. Ακόμη αναλαμβάνει τη φαρμακοθεραπεία, τη ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, τη συμβουλευτική και υποστήριξη γονέων καθώς επίσης και τη θεραπεία ζεύγους - οικογένειας.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο κινητό τηλέφωνο 6944228256, αλλά και στο σταθερό 2226055855 για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.